Kuyulu İlkokulu

Vizyon: Samimiyeti ile ailelere huzur veren, Kuyulu mahallesinde İlk´leri ve En´leri yaşatarak, ilçemizi temsil eden, bilginin ışığında ilerleyerek araştıran sorgulayan yaratıcı bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş, çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde çalışan kaliteli ve başarılı bir kurum olmaktır.

Misyon: İnsan haklarına saygılı, paylaşmayı bilen, özgüveni yüksek, sevgi dolu, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimsel düşünebilen, donanımlı, laik, çağdaş, demokrat, Atatürkçü, bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakabilen, saygı, sevgi ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2020 ekim ayinda ayin okulu secildi

Saatler: 07:20-12:10 12:20-17:10
Isınma: Soba.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur. Ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://merkezkuyuluio.meb.k12.tr

Adres - Kuyulu Mahallesi Artuklu/MARDİN

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Kuyulu Mahallesi Artuklu/MARDİN

Ulaşım Şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin merkeze (Artuklu ilçesine) 27 km, Kızıltepe ilçesine 20 km uzaklıktadır.