ÇALINMAYAN KAPI, DOKUNULMAYAN KALP KALMASIN.

04.01.2020 661

Kuyulu İlkokulu Ailesi olarak okul idaresi ve öğretmenlerimiz tarafından veli ziyaretleri gerçekleştirilmeye devam ediyor. Veli ziyaretleri kapsamında öğrencilerimizin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Bizleri evlerinde en güzel şekilde misafir eden tüm velilerimize teşekkür ederiz. Gitmedik veli kalmayacak, çalmadık kapı kalmayacak, gülümsemeyen çocuk, mutsuz veli kalmayacak. Derya ve Maide Öğretmenimizi en güzel şekilde misafir eden Vefa Acara teşekkür ederiz.Çiğdem Öğretmenimizi en güzel şekilde misafir eden Tuba Acara teşekkür ederiz.Fehime Öğretmenimizi en güzel şekilde misafir eden Berivan Çalışkana teşekkür ederiz.Elif öğretmenimizi en güzel şekilde misafir eden Gurbet Acara teşekkür ederiz.